Her er noen enkle metoder for rynkefjerning

Her er noen enkle rynkefjerning tips

Rynker har gjennom tidene vært et symbol på visdom og erfaring, i samfunn hvor de eldste visste best, og ofte hadde siste ord i saken. Rynkefjerning var defor ikke noe man fokuserte på i oldtids samfunn.

I dag derimot, kan det i vår skjønnhetsfokuserte hverdag tolkes som et tegn på svakhet og alderdom, og mange prøver derfor å unngaa rynker så lenge de kan, noen tyr til og med til mer ekstreme løsninger som omfattende plastisk kirurgi for å holde alderdommen unna og holde fast på sitt unge selv.

Men i kampen mot rynker, finnes det heldigvis mindre ekstreme midler og metoder enn plastisk kirurgi og hva det enn skulle være, og noen av disse vil jeg forklare I denne artikkelen.

 

rynkefjerning

Først og fremst, så må man huske på at huden er et levende organ, på samme måte som hjertet ditt eller lungene dine.

Hvis du spiser alt for mye dårlig mat, kan du ødelegge hjertet, hvis du røyker kan du ødelegge lungene, og hvis du behandler huden din feil, vil også den bli ødelagt.

Typisk “feilbehandling” av hud er ting som overdreven tid I solen/solarium, røyking og feil kosthold.

 

Her er noenrynkefjerning tips som vil hjelpe deg holde huden ung og frisk lenge:

Rynketips 1: Stump røyken.

Hvis du røyker, slutt med det.  Røyking skaper frie radikaler i kroppen (frie radikaler er atomer eller  molekyler som bryter ned kroppens celler), og fremskynder prosessen som gjør at rynker fremstaar.

Rynketips 2: Tren.

Trening hjelper sirkulasjonen i kroppen, og gjør dermed at avfallsstoffer forsvinner, og hjelper næring med å lettere komme frem til cellene. Også føles det jo utrolig godt, i tillegg til å ha mange andre flotte helse-fordeler.

Rynketips 3: Stress mindre.

Stressing fremkaller et stresshormon kalt kortisol, som i for store mengder over tid kan skade kroppen på flere måter, blant annet ved å skade hudceller og føre til rynkedannelse.

Rynketips 4: Sov mer.

Natten er kroppens tidsrom til å fornye seg og reparere skadene vi tilfører den daglig. Med nok søvn vil kroppen være flinkere til å reparere seg, og du vil over tid se færre og mindre rynker.

Rynketips 5: Kosthold.

På samme måte som du kanskje smører huden din med olje og kremer fra utsiden, trenger den også slik næring fra innsiden. Ett kosthold med tilstrekkelig mengde fettsyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter er utrolig viktig, og om du ikke klarer få det gjennom kosten, er det viktig å ta tilskudd.

Rynketips 6: Drikk vann.

Ikke bare i forhold til rynker er vann utrolig viktig, som kjent er det det som holder oss alle i live, men når det gjelder å holde huden sunn er vann uunnværlig også her. Vann vil hjelpe kroppen aa skylle bort toksiner man får i seg daglig, og hjelper med å holde huden sunn og fast.

Men til tross for hvor mye man gjør for å holde rynkene unna, vil de til slutt komme som en naturlig del av aldringsprosessen, og da er det viktig å vite at det fins metoder å bekjempe dem på.

Peelinger, ansiktskremer, hudoljer og lignende finnes det utallige varianter av, de fleste gir effekt, og samlet vil de nok utgjøre en ganske stor forskjell. Med andre ord er det viktig å ha gode hudpleierutiner.

Og den dagen man begynner å irritere seg over kråketær som ikke vil forsvinne, er produkter som for eksempel Restylane kjempeflott.

Restylane er en helt naturlig versjon av hudens egen hyaluronsyre, et stoff som holder huden fin og stram, men som dessverre minsker I både effekt og menge etterhvert som man blir eldre. Et påfyll av dette er raskt, enkelt og ikke minst utrolig effektivt!

 

hudpleietips

Comments are closed.